*Afro kursorin mbi katin e shtepise per te shiquar planimetrine.

[ultimate_heading main_heading=”Shtepia 1″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ line_color=”#3c6b18″ line_width=”50″ sub_heading_style=”font-style:italic;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-top:10px;margin-bottom:10px;”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”30″]

Arkitektura : Minimalistic

Cmimi :I pacekur

Siperfaqja :
Kati perdhese : 150 m2
Garazha: 50 m2
Kati i dyte: 110 m2

Mundesi rikonstruktimi i mureve te brendshme.

Shiko shtepine nga brenda[TS_VCSC_Amaran_Popup position=”bottom right” delay=”2000″ duration=”60000″ close=”false” icon=”” title=”Shiko shtepine nga brenda” title_color=”#ffffff” title_background=”#3f5e1a” button_color=”#ffffff”]Klko mbi butonin dhe hyr ne brendesi te ambienteve te shtepise.

HYR TANI

 

[/TS_VCSC_Amaran_Popup]

[bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^253|url^http://lagjaledina.com/wp-content/uploads/2018/02/1icon4-1.png|caption^null|alt^null|title^1icon4|description^null” img_width=”80″ title=”PLANIMETRI URBANE” pos=”top”][/bsf-info-box]
[bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^250|url^http://lagjaledina.com/wp-content/uploads/2018/02/1icon1-1.png|caption^null|alt^null|title^1icon1|description^null” img_width=”80″ title=”FURNIZIM NGA PANELAT SOLARE” pos=”top”][/bsf-info-box]
[bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^251|url^http://lagjaledina.com/wp-content/uploads/2018/02/1icon2-1.png|caption^null|alt^null|title^1icon2|description^null” img_width=”80″ title=”NGROHJE ME XHAM ME NXEMJE” pos=”top”][/bsf-info-box]
[bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^252|url^http://lagjaledina.com/wp-content/uploads/2018/02/1icon3-1.png|caption^null|alt^null|title^1icon3|description^null” img_width=”80″ title=”AUTOPARKING TE GJERE” pos=”top”][/bsf-info-box]