Thumbb
[ultimate_heading main_heading=”Lagjja Ledina” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ line_color=”#3c6b18″ line_width=”50″ sub_heading_style=”font-style:italic;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-top:10px;margin-bottom:10px;” margin_design_tab_text=””]Lagje në simbiozë të përsosur me natyrën![/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”50″]

E shtrirë mes fushave të fshatit Polac, lagjja Ledina është një projekt banimi ultra modern, i projektuar me matrial kualitativ dhe i furnizuar 100% me energji ekologjike. A keni enderruar gjithmone te jetoni ne ambiente luksoze e te rrethuar me gjelbrimin e kenaqesise femijerore? Ne lagjen Ledina, ju e jetoni kete enderr.

Lagjja Ledina do të furnizohet nga panelat solar dhe do të jetë e pavarur nga furnizimi klasik me rrymë, poashtu edhe ngrohja qëndrore kryhet përmes xhamit inovativ me nxemje. Pra në një simbiozë të përsosur me natyrën, ju shijoni komoditetin dhe rehatinë e shtëpisë tuaj të dashur.

[ultimate_spacer height=”10″ height_on_mob_landscape=”40″ height_on_mob=”40″]
[ultimate_heading main_heading=”GALERIA E LAGJES LEDINA” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ line_color=”#3c6b18″ line_width=”50″ sub_heading_style=”font-style:italic;” main_heading_style=”font-weight:bold;” spacer_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:10px;”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”20″][TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images=”353,354,355,356″ content_images_size=”large” content_style=”NivoSlider”][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery]