[ultimate_heading main_heading=”Lagja Ledina” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ line_color=”#3c6b18″ line_width=”50″ sub_heading_style=”font-style:italic;”]Lagje në simbiozë të përsosur me natyrën![/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”50″]

E shtrirë mes fushave të fshatit Polac, lagjja Ledina është një projekt banimi ultra modern, i projektuar me matrial kualitativ dhe i furnizuar 100% me energji ekologjike. A keni enderruar gjithmone te jetoni ne ambiente luksoze e te rrethuar me gjelbrimin e kenaqesise femijerore? Ne lagjen Ledina, ju e jetoni kete enderr.

Lagjja Ledina do të furnizohet nga panelat solar dhe do të jetë e pavarur nga furnizimi klasik me rrymë, poashtu edhe ngrohja qëndrore kryhet përmes xhamit inovativ me nxemje. Pra në një simbiozë të përsosur me natyrën, ju shijoni komoditetin dhe rehatinë e shtëpisë tuaj të dashur.

[ultimate_spacer height=”30″]
logo-artwork

Në mes të fsh.Polac, lagjja Ledina frymon në gjelbrim.

Të ndërtuara me kualitetin më të lartë dhe me energji 100% ekologjike

Mos hezitoni për cfarëdo pyetje, ne jemi në shërbimin tuaj.