[ultimate_heading main_heading=”Ledina” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ line_color=”#3c6b18″ line_width=”50″ sub_heading_style=”font-style:italic;”]Lagje në simbiozë të përsosur me natyrën![/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”50″]

Lagjja Ledina eshte projekti me inovativ ne lemine e energjise ekologjike ne vend dhe tere regjionin.
Ekipi i ivnvestitoreve te lagjes Ledina, me nje eksperience 25 vjecare ne patundshmeri dhe hapesira banuese, jane munduar te sjellin trendin e fundit ne fushen e urbanizmit.
Matrialet ndertuese 100 % ekologjike, te dizajnuara per nje ambient me energji te riperseritshme si dhe lokacioni ideal, jane adutet kryesore te lagjes Ledina.
Besimi dhe satisfaksioni juaj jane te rendesishme per ne dhe kjo eshte arsyeja pse ne ofrojme cmime konkuruese.
Ne perzgjedhjen e shtepise ju ndihmon edhe ekipi yne ne konsultime si ne perzgjedhjen e eneterierit poashtu edhe radhitjeve te ornamenteve tjera.

kompania-600x525
[ultimate_spacer height=”50″][ultimate_heading main_heading=”KOMPANITE INVESTUESE” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ line_color=”#3c6b18″ line_width=”50″ sub_heading_style=”font-style:italic;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-top:10px;margin-bottom:10px;”]Logot e kompanive investuese ne Lagjen Ledina[/ultimate_heading]

[ultimate_spacer height=”50″][ultimate_heading main_heading=”KOMPANITE PARTNERE” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ line_color=”#3c6b18″ line_width=”50″ sub_heading_style=”font-style:italic;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-top:10px;margin-bottom:10px;”]Partneret ne ndertimin e lagjes Ledina.[/ultimate_heading]

C-glass & Hoti
Tel ‭‭+386 49 186 262‬‬ / +32 49 258 08 59