[ultimate_heading main_heading=”Nje investim aq i rendesishem si shtepia e familjes, kerkon edhe komunikim te shkelqyer” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ line_color=”#3c6b18″ line_width=”50″ sub_heading_style=”font-style:italic;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-top:10px;margin-bottom:10px;” main_heading_font_size=”mobile:25px;”]Ekipi yne i eksperiencuar ka kenaqesine te ju ndihmoje per cfaredo pyetje gjate dhe pas perfundimit te projektit.

 

[/ultimate_heading]

Keni pyetje?

 

Deshira jone eshte qe te ndiheni si ne shtepi, qe nga kontakti i pare me ne. Dizajnimi dhe ndertimi i shtepise tuaj eshte tejet me rendesi. Asnjehere nuk ka pyetje te keqija.

Ne jemi ne sherbimin tuaj. Ejani dhe takoni eikipin tone te shitjes. Do te jete kenaqesa yne te ju ndihmojme ne perzgjedhjen e shtepise tuaj te endrrave.

Tel: +386 49 186 262

Tel: +32 49 258 08 59

Email: info@lagjjaledina.com

Web: www.lagjjaledina.com

Kontakt Formulari